..........................................................................................................................................................
    follow me on Twitter

    31 January 2010

    boleh saya ?

    hiiiiii , assalamualaikum .

    hari ni nak emo sikit ahh. sikitt jea. dah ahh jealous gile. semua kwn aku dok tempek bf dorg dkt profile laa sibuk letak name dkt ms laa. haih -___- siape tak jealous ? ckp sikit hah

    sekarang rase nye mcm semua nak cari date utk valentine ahhh. takde aku manada celebrate tapi nmpk mcm tu la kan. tapi time valentine aku ke luar daerah. nak pergi singapore bebeh haha. dan rase jadi ahh kan. nanti start ah jumpe cousins umie semua. haih benciiiiii. dah la sakai , bajet babi babi babi.

    dan jgn ckp kt sane , kt sekolah belambak. besepah dkt kelas kelas semua. bile jalan jee rase mcm nak bagi pelempang sekor sekor . muke tknk hot lagi kan. lepastuu bile koko semua pkt angkat seluar mcm pakai short jea kan.

    sekarang belambak junior yg mcm nak kene attack je dgn f2. harituu ade kes dah budak perempuan f2 attack budak f1. dan jugak kes gaduh sampai kene gantung sekolah. apehal entah. tak sampai sebulan lg ponn.

    nah aku suke iklan milo ni. mcm bagi semangat. serious .
    boleh saya tahu rahsia kemenangan?
    boleh saya terima kekalahan dan bangkit semula?
    boleh saya tahu bagaimana rasanya jadi juara?
    boleh saya berkawan dengan awak sampai bila-bila?
    boleh saya pergi bermain ?
    boleh saya ade boyfriend ?
    takde kaitan. dah ahh . takecare yaww.

    ♥ layla

    3 comments:

    oranglidi said...

    la... valentine2 ni orang pening2 je sambut.

    lu rilek2,. xyah la nak bopren gepren.. studi habis dulu. hehe.

    layla H said...

    haha ofcourse ahh. bukan masenye lagi mungkin. betol kan ? hahaha

    oranglidi said...

    bagus2. kalau nak kapel dengan wa apa salahnya. kih3.